Notícies


BON NADAL I FELIÇ ANY NOU!

21 de des. 2018, 0:19 publicada per Anna Castro   [ actualitzat el 21 de des. 2018, 1:51 ]


Sortida dels alumnes de Cultura Religiosa a La Sagrada Família

21 de des. 2018, 0:15 publicada per Anna Castro

Els alumnes de Cultura Religiosa de l'Institut, han estat aquesta setmana fent una visita a La Sagrada Família. Simbolisme religiós i art creat pel gran GAUDÍ.

Campanya de Nadal AMPA Institut La Vall del Tenes

3 de des. 2018, 5:05 publicada per Institut La Vall del Tenes

L'AMPA organitza una Campanya Nadalenca per recaptar diners que serviran pels viatges i activitats que fan els alumnes. Podeu vendre Loteria i Productes de Nadal.
Per tal de beneficiar-se dels beneficis monetaris de les vendes... és obligatori ser soci de l'AMPA.
L'horari per venir a buscar els productes i la loteria és: dilluns, dimecres i divendres al primer pati.
Teniu temps fins a mitjans de desembre.
Molta Sort amb les vendes!!

L'Institut La Vall del Tenes amb el Gran Recapte!

3 de des. 2018, 1:12 publicada per Institut La Vall del Tenes

Divendres i dissabte passat, 15 alumnes de 4t d'ESO van col·laborar amb Càritas Santa Eulàlia recollint menjar al Gran Recapte!
Gràcies a tots/es els que han aportat el seu granet de sorra per tal que el màxim de gent possible pugui tenir un plat a taula!
La gana no fa festa i la Solidaritat tampoc l'ha de fer!!! L'any vinent hi tornarem amb moltes ganes!!

BLACK FRIDAY. COMPREM PER UN BON MOTIU??? Proactiva Open Arms

23 de nov. 2018, 1:52 publicada per Institut La Vall del Tenes

HA ARRIBAT EL DIA!! JA TENIM AQUÍ EL BLACK FRIDAY. EL DIA ON EL CONSUMISME ARRIBA AL SEU PUNT MÉS ÀLGID. US HEU PLANTEJAT COMPRAR AVUI SENSE DESCOMPTES I AJUDAR AMB ELS VOSTRES DINERS A SALVAR VIDES?? FEM QUE EL "BLACK FRIDAY" ES CONVERTEIXI EN UN "SAVE FRIDAY"???.
Aquest any col·laborem  amb la ONG PROACTIVA OPEN ARMS per la festa de Nadal que organitzem a l'Institut!! 
Avui, dia de compres massives... us volem proposar passar per la seva web i col·laborar comprant els seus productes!!!!!

"Hi ha regals que emocionen, que es comparteixen, que es gaudeixen en família… i hi ha uns altres que salven vides. Des d'Open Arms, gràcies a la vostra ajuda, hem aconseguit salvar moltes vides de les arpes del Mediterrani central. Cada respiració d'alleujament a terra ferma, cada mirada plena de sentiment, cada vida rescatada del mar ha estat possible gràcies a la vostra col·laboració. Però, desafortunadament, encara queda molt per fer, moltes milles per navegar i moltes històries per rescatar.

Per això, et convidem a descobrir els nostres regals salva vides: cada article contribueix al fet que puguem romandre més temps al mar, amb més recursos i amb més energia. Energia que vosaltres ens doneu des de terra, donant veu i difonent una injustícia que no s'explica i que molts volen callar." (extret del web:https://www.proactivaopenarms.org/ca


PROGRAMA SALUT I ESCOLA

21 de nov. 2018, 0:09 publicada per Institut La Vall del Tenes

JA HA COMENÇAT!!! 


Els principals objectius del programa Salut i Escola són millorar la coordinació entre l’escola i els serveis de salut per donar resposta a les necessitats dels adolescents, apropar els serveis de salut als centres docents i als adolescents per facilitar la promoció d’actituds i d'hàbits saludables (factors protectors), reduir els comportaments que poden afectar negativament la salut (factors de risc), detectar els problemes de salut per intervenir-hi com més aviat millor i elaborar un mapa territorial conjunt de serveis sanitaris i educatius amb l’objectiu de donar una resposta territorial integrada.


Les dues línees bàsiques d’actuació del programa salut i escola són: 


 • Potenciar el desenvolupament d’activitats d’educació i promoció de la salut en els àmbits prioritaris d’intervenció del programa de Salut i Escola: salut alimentària, salut emocional, salut afectiva i sexual, consum de drogues, tabac i alcohol.
 • Facilitar l’accés dels joves a informació i assessorament en temes relacionats amb la salut mitjançant la CONSULTA OBERTA. 


 CONSULTA OBERTA a càrrec de la Infermera  Gemma Puig, els Dimarts de 12,45 a 13,45h. 


També es poden fer consultes per correu electrònic: 


                     sescola.vtenes.ics@gencat.cat


PROGRAMA SALUT I ESCOLA


NETEJA DE PATIS

19 de nov. 2018, 4:59 publicada per Institut La Vall del Tenes


Neteja de Patis!!!! Cada dia ens toca a una classe fer una recollida de brossa del pati de l’institut! És una manera de prendre consciència de la importancia que té ser més ordenats i utilitzar les papereres i els #bocanrolls ! Avui el pati estava força net!! Es nota que cada dia som més responsables i més verds!!👍🏼 #escolaverdavt #patisnets#recollimlabrossa #pspvt

Festa de la Ciència 2018

14 de nov. 2018, 23:45 publicada per Institut La Vall del Tenes   [ actualitzat el 14 de nov. 2018, 23:54 ]

Ahir a l'institut es respirava ciència per tot arreu!!! Es van fer tot d'activitats -molt interessants i molt diferents- per a tots els nivells.

Els alumnes de 5è del Ronçana i 6è de la Sagrera van participar als tallers i els nois i noies de l'APINDEP a les xerrades científiques.

Alguns dels tallers que van poder fer els alumnes de Primària, primer i 3r d'ESO van ser: Origami, Alimentació saludable, Estació meteorològica amb arduino, Tatuatges geomètrics amb henna, Megatrivial, Hidrologia, Bioseguretat, Indicador natural del PH, Aqüífer, Què conté el fum del tabac? Erupcions volcàniques, Coets d'aigua, Anem de compres, Dàfnies i Tots som mutants!!!

Els alumnes de 2n d'ESO van fer una Gimcana científica i a l'APINDEP els alumnes de Batxillerat van assistir a dues xerrades: "Ciència i xarlatans" i "Estadística".

Grans i petits vam gaudir d'una gran festa on vam poder aprendre coses que no havíem fet mai!! PODEU VEURE LES IMATGES AL FACEBOOK DE L'INSTITUT.
Tot és ciència!!! 
FELIÇ SETMANA DE LA CIÈNCIA A TOTHOM!!!

Informació per les eleccions al Consell Escolar (alumnes)

6 de nov. 2018, 0:13 publicada per Institut La Vall del Tenes

Alumnes de La Vall del Tenes, voleu ser representats dels vostres companys al Consell Escolar??? Doncs....seguiu aquestes indicacions!!
 • Què és el "Consell Escolar"?: Òrgan de participació de la comunitat educativa en la gestió del centre. Intervé en la redacció i modificació de les NOFC (Normes del centre), PEC (Projecte educatiu, és a dir, què s'ofereix al centre en quan a estudis, activitats, etc.), els comptes econòmics i d'altres funcions.
  • Es reuneix un mínim de 3 cops l'any
  • Està format per representants d'alumnes, pares i professors, a més de la direcció del centre, el titular i els ajuntaments
  • Cada dos anys es renoven la meitat dels representants de pares, alumnes i professors. En el cas dels alumnes n'hi ha 4, i enguany toca renovar 3.
 • Candidats
  • Es pot presentar qualsevol alumne del centre
  • Es votarà amb una papereta amb el nom de tots els candidats, i es podran posar com a màxim 3 creuete
 • Dates eleccions (totes les dates són del mes de novembre)
  • 5 a 16: es penja el cens (tothom pot mirar al tauler que hi sigui)
  • 7 a 8: reclamacions sobre errors al cens
  • 9: sorteig alumnes que han de ser a la taula electoral
  • presentació candidatures: fins el 16 (a secretaria omplint la documentació adient)
  • 19: publicació llista de candidats
  • 27 de novembre: votacions durant la 3a i 4a hora de classeEstada dels alumnes danesos a l'Institut!

5 de nov. 2018, 5:08 publicada per Institut La Vall del Tenes

Avui arriben els alumnes danesos d'Svendborg. Estaran amb nosaltres del 5 al 12 de novembre fent activitats a l'institut i visites culturals.
Aquest intercanvi permet als alumnes de batxillerat conèixer la cultura danesa i als danesos la cultura catalana.
Aquests alumnes fan espanyol a Dinamarca i tenim muntades activitats a l'institut per tal que puguin practicar-ho.

Benvinguts a casa nostra!!

1-10 of 326