Notícies


Llibres de text 2017-2018, exàmens de setembre i carta AMPA

7 de jul. 2017, 4:03 publicada per Institut La Vall del Tenes   [ actualitzat el 3 d’ag. 2017, 6:01 ]

Us adjuntem els llistats dels llibres del curs 2017-2018, així com l'horari dels exàmens de setembre.

També podeu llegir la carta de l'AMPA relacionada amb la venda de llibres.

Recordeu que el dia 6 de setembre a les 16:00h a 18:00h torna el Mercat de Llibres de Segona Mà.

Vídeos Comiat 2017

23 de juny 2017, 5:19 publicada per Institut La Vall del Tenes

Us passem els vídeos de la Promoció de CFGM, BATXILLERAT i ESO que es va fer el dia 22 de juny de 2017.
Els vídeos estan penjats al CAnal de YOUTUBE de l'Institut!

BON ESTIU I BONES VACANCES!!

VIATGE FINAL DE CURS 2n de BATXILLERAT a BERLIN

19 de juny 2017, 0:33 publicada per Institut La Vall del Tenes

Els alumnes de 2n de Batxillerat estan coneixent Berlín del 17 al 21 de juny. És un viatge molt treballat, per aconseguir diners han fet esmorzars, han venut roses... 
Ara ja estan gaudint de la ciutat i dels últims dies com alumnes de l'Institut.
Acaben una etapa i comencen una altra.
Bon viatge. Us hi esperem el 21 a l'Acte de Promoció.
Podeu veure les imatges al Facebook i l'Instagram de l'Institut.
Mercat de LLibres de Segona Mà

19 de juny 2017, 0:17 publicada per Institut La Vall del Tenes   [ actualitzat el 19 de juny 2017, 0:52 ]

Vine el dimecres 5 de juliol o el 6 de setembre, a comprar o vendre els llibres de TEXT. Ho farem a la Cantina de l'Institut. No t'ho perdis!
RECICLEM, REUTILITZEM I ESTALVIEM!!!!GEOMETRIA A L'ESPAI. 2n ESO

14 de juny 2017, 23:24 publicada per Institut La Vall del Tenes

Els alumnes de 2n d'ESO han estat treballant la geometria a la matèria de matemàtiques. Van començar amb la geometria plana, reconeixent polígons, calculant àrea i perímetre, investigant les diagonals, calculant angles interiors, centrals i aprenent a distingir i caracteritzar els polígons regulars: Triangle equilàter, quadrat, pentàgon, hexàgon... A partir de plantilles de cartolina de triangles equilàters, quadrats i pentàgons han construït i estudiat els 5 poliedres regulars.

Utilitzant-los com a base, amb imaginació i paciència, han construït poliedres estrellats i altres cossos a l'espai a partir de primes, piràmides o polígons regulars, irregulars o provant combinacions diverses.

Albert Ferrés Coy... Guanya el "SANTIAGO REIG"

14 de juny 2017, 4:47 publicada per Institut La Vall del Tenes

L'Ex-alumne de l'Institut, Albert Ferrés Coy, ha rebut el Premi "Santiago Reig" del CIBERSAM 
L'Albert va fer el Batxillerat Científic i el seu Projecte de Recerca va ser sobre el "Síndrome de Prader Willi".
Volem felicitar-lo per la seva trajectòria i convidar-lo a venir a l'institut per explicar el seu bagatge als alumnes.
FELICITATS ALBERT!!!!

Treballs de Síntesi i Projectes de Recerca Juny 2017

5 de juny 2017, 1:02 publicada per Institut La Vall del Tenes

Estem acabant el curs i ens trobem immersos en els diferents treballs que conclouen el curs escolar.
   • Els alumnes de 1r d'ESO treballen el RIU TENES.
   • Els de 2n d'ESO ANDORRA.
   • A 3r d'ESO aprenen sobre la COMARCA DEL VALLÈS ORIENTAL.
   • Els alumnes de 4t d'ESO fan el CAMINO DE SANTIAGO o SANT JAUME
   • I els alumnes del PNT van a fer una estada a MALGRAT DE MAR per tal de concloure les activitats del Projecte de Recerca sobre el RIU TORDERA.
Podreu seguir totes les informacions a les Xarxes Socials de l'Institut: Facebook, Twitter i Instagram.

I JORNADA MEDI AMBIENT INSTITUT LA VALL DEL TENES.

2 de juny 2017, 3:58 publicada per Institut La Vall del Tenes

PRIMERA JORNADA MEDI AMBIENT INSTITUT LA VALL DEL TENES.

Avui esten gaudint al màxim del Medi Ambient a l'Institut. S'han organitzat diferents tallers i xerrades: Pintura Pigments, Chill Out, Fotografia Mòbil, Arranjaments Florals, Bijuteria, Caixa Fosca, Hotel Insectes, Ginkama, Parc de les Olors, Xerrada Som Energia..... 
Acabem amb un pica-pica de fruita i a mb l'entrega dels premis de Reciclatge 2016-2017. Podeu veure més imatges al Facebook de l'Institut de la Vall del Tenes.

I JORNADA AMBIENTAL INSTITUT LA VALL DEL TENES. 2 de juny de 2017

30 de maig 2017, 2:06 publicada per Institut La Vall del Tenes


Us volem informar de la I Jornada Ambiental que farem a l'institut el proper divendres dia 2 de juny a partir de les 11.00h del matí i fins acabar la jornada, a les 14.30h.


Com bé sabeu, aquest any hem començat a aplicar tot un seguit d'accions ambientals amb l'objectiu d'aconseguir una major sostenibilitat de l'institut, així com una major conscienciació ambiental a nivell d'alumnat i professorat del centre.


El curs vinent ens incorporem a la Xarxa d'Escoles per la Sostenibilitat de Catalunya (XESC). Tot plegat ens ha animat a celebrar aquesta primera Jornada Ambiental a l'institut.


Els alumnes faran diverses activitats, tallers i xerrades:

 • 1r d'ESO: Taller amb els Agents de Defensa Forestal (ADF) i neteja del bosc. Aquesta segona activitat patrocinada per l'ajuntament de Sta. Eulàlia de Ronçana dins del projecte de la UE «Let's clean up Europe».
 • 2n d'ESO: Gimcana ambiental pel municipi, amb diferents proves.
 • 3r i 4t d 'ESO: Tallers i activitats de temàtica ambiental diversa (plantes remeieres, fotografia, pintada de mural i contenidors, hotel d'insectes, gestió de residus, visita a la deixalleria, arquitectura sostenible,...
 • Batxillerat i CFGM: Xerrada de la cooperativa «Som Energia» sobre consum responsable i energies renovables


Acabarem la jornada donant el premi del Concurs de Reciclatge que s'ha fet a les aules durant tot el curs i oferint fruita a tothom.


Comptem amb la col·laboració del Comitè Ambiental i l'Ampa de l'institut, l'ajuntament de Sta. Eulàlia i i diverses persones i entitats que, de forma desinteressada, col·laboren en alguns tallers i xerrades.


Us animem a les famílies, pares i mares, a participar de forma activa en aquesta jornada. Podeu venir a l'institut a fer de suport a les diverses activitats que tenim previstes i a participar directament a qualsevol d'elles.

EMPRESA SIMULADA 2n CFGM i Chill Out!

29 de maig 2017, 4:19 publicada per Anna Castro


Com cada any per aquestes dates, els alumnes de 2n de CFGM de Gestió Administrativa, han fet la inauguració d'un establiment i la presentació de l'empresa simulada a tots els alumnes de 4t d'ESO, així com a l'alcalde de Santa Eulàlia Francesc Bonet, la Directora General de la Mancomunitat Tere Rovira, el president de l'AMPA Josep Lluís Sala i al director de l'institut Aleix Buch.

Aquest any l'establiment que s'ha inaugurat ha estat un Chill Out on s'hi venien Smoothies. L'espai ha estat pensat conjuntament a partir d'un projecte que han fet els alumnes de 4t d'ESO amb la col·laboració del punt Jove Santaka. Tot el projecte ha estat supervisat pel professor de visual i plàstica Xavi Sáez i qui l'ha construït ha estat Carles Cembrero.

Tots ells han fet una magnífica tasca, i gràcies a ells, tots els alumnes de l'institut han pogut gaudir d'unes hores de pati molt diferents, ja que, a part dels Smothies i l'espai en sí, també ens ha acompanyat la música d'un DJ.

Aquest espai quedarà instal·lat al pati durant alguns cursos, ja que tothom l'ha valorat molt positivament, tant per treballar, com per gaudir d'un moment de repòs i tranquil·litat.

Esperem que tothom el gaudeixi i respecti al màxim.

Per altra banda, durant tot el matí els alumnes de 4t d'ESO han anat passant per l'aula 10 on s'ha presentat l'empresa IMPRIMALIA 3D, que ha estat la plataforma d'aprenentatge per gestionar una empresa. 

Aquesta activitat consisteix en fer un simulacre de compres i vendes amb d'altres empreses d'arreu del país i serveix per veure en viu i en directe com funciona el món de la gestió empresarial.

1-10 of 277