Notícies‎ > ‎

ACTIVITATS EXTRAESCOLARS 2018-2019

20 de set. 2018, 4:06 publicada per Institut La Vall del Tenes   [ actualitzat el 21 de set. 2018, 4:06 per Anna Castro ]Santa Eulàlia de Ronçana, 20 de setembre de 2018


Benvolgudes famílies,

Us informem de les activitats extraescolars que organitza el centre de forma gratuïta per a tots els alumnes. Per tal de formalitzar la inscripció a aquestes activitats és necessari que les famílies signeu i entregueu a la secretaria del centre l’autorització adjunta com a molt tard el divendres 28 de setembre. 


Activitat

Places

Horari

Orquestra

il·limitades

Dimarts de 15 a 16 hores*

Teatre en anglès

15

Dimarts de 15 a 16 hores*

Fem TV

20 cada quadrimestre

Dimecres de 15 a 17 hores

MUN (Model United Nations)

20 (només per alumnes de 4t d’ESO)

Dimecres de 15 a 16 hores* Activitats incompatibles per la coincidència horària

  • L'activitat d'orquestra està oberta a tots els alumnes del centre, i no cal tenir cap nivell concret de coneixements musicals. L'orquestra actua habitualment a les festes del centre, i ocasionalment en algun acte extern. A final de curs s'acostuma a realitzar una sortida de tipus lúdic combinada de vegades amb assajos intensius.
  • El teatre en anglès s'ofereix als alumnes de l'ESO, de 1r a 4t. Donada la necessària limitació de places i el tipus d'activitat, es prioritza la inscripció als alumnes del segon cicle (3r i 4t).
  • Fem TV és una activitat que s'organitza amb col·laboració amb Canal SET, la televisió local de Santa Eulàlia. Està disponible a als alumnes a partir de 3r d'ESO, encara que hi poden participar alumnes més petits que hi estiguin molt interessats si hi haguessin places disponibles. L’activitat serà quadrimestral o anual en funció del nombre d’alumnes inscrits.
  • L’activitat MUN està destinada a alumnes de 4t d’ESO interessats en treballar temes de política internacional en llengua anglesa. Durant el curs es fan dues trobades amb alumnes de 4t d’ESO de l’Escola Pia Nostra Senyora de Barcelona per celebrar debats d’acord amb les normes que regulen les trobades de les Nacions Unides. Aquesta activitat serveix també de preparació per qui vulgui participar, a Batxillerat, en les trobades MUN a nivell internacional.

Per les activitats amb places limitades que tinguin una demanda superior a l'oferta el centre realitzarà l'adjudicació segons els criteris d'edat esmentats, el lliurament de la sol·licitud dins del termini, l'absència d'incidents disciplinaris i, en cas necessari, mitjançant sorteig.Atentament,

Institut La Vall del Tenes


____________________________________________________________________________________________________


Institut La Vall del Tenes

        Camí de la Rovira, s/n

08187 Santa Eulàlia de Ronçana

Tel.: 938 448 225

secretaria@iesvalltenes.cat

www.iesvalltenes.catINSCRIPCIÓ A LES ACTIVITATS EXTRAESCOLARS – CURS 2018-19


Nom del pare / mare /tutor: ___________________________________


Autoritzo a que el meu fill/a, _________________________________________________

del curs ____________ s'inscrigui en les activitats marcades a continuació. Així mateix autoritzo a que pugui romandre en el centre de 14.30 a 15 h i per fer ús de les instal·lacions de la cantina.


 Orquestra (dimarts de 15 a 16 h)

 Teatre en anglès (dimarts de 15 a 16 h)

 Fem TV (dimecres de 15 a 17 h)

 MUN (dimecres de 15 a 16 h) 


Data:


Signatura:


Comments