Notícies‎ > ‎

BLACK FRIDAY. COMPREM PER UN BON MOTIU??? Proactiva Open Arms

23 de nov. 2018, 1:52 publicada per Institut La Vall del Tenes
HA ARRIBAT EL DIA!! JA TENIM AQUÍ EL BLACK FRIDAY. EL DIA ON EL CONSUMISME ARRIBA AL SEU PUNT MÉS ÀLGID. US HEU PLANTEJAT COMPRAR AVUI SENSE DESCOMPTES I AJUDAR AMB ELS VOSTRES DINERS A SALVAR VIDES?? FEM QUE EL "BLACK FRIDAY" ES CONVERTEIXI EN UN "SAVE FRIDAY"???.
Aquest any col·laborem  amb la ONG PROACTIVA OPEN ARMS per la festa de Nadal que organitzem a l'Institut!! 
Avui, dia de compres massives... us volem proposar passar per la seva web i col·laborar comprant els seus productes!!!!!

"Hi ha regals que emocionen, que es comparteixen, que es gaudeixen en família… i hi ha uns altres que salven vides. Des d'Open Arms, gràcies a la vostra ajuda, hem aconseguit salvar moltes vides de les arpes del Mediterrani central. Cada respiració d'alleujament a terra ferma, cada mirada plena de sentiment, cada vida rescatada del mar ha estat possible gràcies a la vostra col·laboració. Però, desafortunadament, encara queda molt per fer, moltes milles per navegar i moltes històries per rescatar.

Per això, et convidem a descobrir els nostres regals salva vides: cada article contribueix al fet que puguem romandre més temps al mar, amb més recursos i amb més energia. Energia que vosaltres ens doneu des de terra, donant veu i difonent una injustícia que no s'explica i que molts volen callar." (extret del web:https://www.proactivaopenarms.org/ca


Comments