Notícies‎ > ‎

Dues alumnes de l'institut han estat guanyadores del Premi Sambori-Serralada Litoral

5 d’abr. 2013, 4:00 publicada per Institut La Vall del Tenes   [ actualitzat el 5 d’abr. 2013, 4:18 ]
Guanyadores del 7
Un any més, el nostre institut ha participat al concurs escolar de narrativa en català que organitza des de fa set anys Òmnium Cultural. Es tracta del Premi Sambori Òmnium que té per objectiu promoure l'ús literari del català a les escoles i instituts del Principat, la Franja i la Catalunya Nord.

La resposta d'aquesta convocatòria als centres educatius d'arreu cada cop és més nombrosa. Per això,  el premi consta de 2 fases consecutives. Una primera, que es lliura el Premi Sambori Òmnium Demarcació, i una segona fase que és a nivell de tot Catalunya.

L'INS La Vall del Tenes forma part de la Demarcació del Vallès Oriental, el Maresme i el Barcelonès nord.  El lliurament dels premis de la primera fase es va realitzar el passat 19 de març a Santa Coloma de Gramanet. De la nostra escola, han estat guardonades amb el primer premi la Blanca Roca de 2n d'ESO i l'Alba Nogueras de 2n de Batxillerat.  Ambdues han passat a la fase final de tot Catalunya.

L'escriptor colomenc Rodolfo del Hoyo, present a l'acte de lliurament, ens ha dedicat una entrada al seu bloc.

Per a nosaltres és tot un honor que una persona com ell, compromesa culturalment i social, s'impliqui d'aquesta manera amb el nostre premi de narrativa.

Felicitar-les d'entrada per la seva capacitat de crear art amb les paraules i desitjar-los molta sort!

Des d'aquí us podeu descarregar les dues narracions:

Ċ
Institut La Vall del Tenes,
5 d’abr. 2013, 4:00
Ċ
Institut La Vall del Tenes,
5 d’abr. 2013, 4:00
Comments