Notícies‎ > ‎

El Xavier Gordillo de 2n ESO guanya el segon premi del concurs de narrativa breu en català de Coca-cola.

10 de juny 2014, 0:48 publicada per Institut La Vall del Tenes
Des de fa molts anys l'institut participa en aquest concurs de narrativa en castellà i català, dirigit al nois i noies de 2n d'ESO.
Estem molt i molt contents del 2n premi que ha rebut el Xavier de prosa en català. Hi havia uns 2000 treballs de tot Catalunya i ell ha quedat entre els 30 millors. Moltes felicitats!!! Ja us podeu imaginar quina emoció vam viure a Portaventura, el dissabte 24 de maig, quan van atorgar els premis!

Aquí teniu una petita crònica escrita pel mateix Xavier:

Vam arribar al Port Aventura i vam anar directament al teatre de la Xina. Des de fora semblava molt més petit, però quan vam entrar em vaig quedar bastant sorprès per la seva grandària. Hi cabien més de 1000 persones!

Un home va fer el discurs i  va presentar els guanyadors. Hi havia noranta seleccionats per a la categoria de català i noranta per a la de castellà. Per cada categoria hi havia quinze premiats per al sisè premi, quinze pel cinquè, etc. El comentarista anava  dient els noms dels  premiats amb el sisè premi, el cinquè... de manera que tu volies que diguessin el teu nom el més tard possible. El meu el van dir quan van anunciar els guanyadors del segon premi, i vaig guanyar una càmera de vídeo.
Comments