Notícies‎ > ‎

Núria Sala guanya el II Premi de recerca en memòria democràtica

27 de maig 2016, 10:08 publicada per Institut La Vall del Tenes

L'alumne de 2n de Batxillerat Núria Sala, ha guanyat el Premi organitzat pel Memorial Democràtic. Aquesta institució que depèn de la Generalitat de Catalunya, té com a missió la recuperació, la commemoració i el foment de la memòria democràtica a Catalunya (1931-1980), en concret la Segona República, la Generalitat republicana, la Guerra Civil i les víctimes per motius ideològics, de consciència, religiosos o socials, així com la repressió a persones i col·lectius per part de la dictadura franquista —incloent-hi la llengua i la cultura catalanes—, l’exili i la deportació.


Aquest guardó anual atorgat pel Memorial Democràtic amb la col·laboració del Departament d'Ensenyament distingeix treballs de recerca d'estudiants de batxillerat al voltant del foment de la memòria democràtica, entre els anys 1931 i 1980, als països catalans.


Volem felicitar a la Núria per la feina que ha fet i per aportar una mica més de llum a un passat que, malgrat els anys, encara hi ha molts racons per descobrir i històries per explicar.

Felicitats!

Podeu llegir la notícia institucional clicant aquí

 
 
 

Comments