Notícies‎ > ‎

Setmana CRITIC a Santa Eulàlia

9 de maig 2012, 23:24 publicada per Institut La Vall del Tenes   [ actualitzat el 9 de maig 2012, 23:24 ]

El Servei de Joventut i els serveis socials de Santa Eulàlia de Ronçana, conjuntament amb el Programa de Prevenció de Drogues de la Vall del Tenes han organitzat del 7 al 13 de Maig, una setmana dedicada a la reflexió sobre l'ús i abús de les tecnologies.

Les activitats programades començaran el proper dilluns 7 de maig amb una sèrie d'accions per a la reflexió a l'hora del pati a l'institut de la Vall del Tenes que s'allargaran durant tota la setmana.

Divendres 11 de maig a les set de la tarda tindrà lloc a la biblioteca-Casa de Cultura Joan Ruiz i Calonja, la presentació del treball de recerca de segon de Batxillerat "Projecte Tweet to Switch" de l'alumne Oriol Torrillas de l'Institut de la Vall del Tenes, a continuació en Josep Maria Ganyet ens oferirà la xerrada "Perquè un milió de girafes no poden estar equivocades". Josep Maria Ganyet és expert en la nova realitat del món digital, enginyer informàtic, impulsor de la web de RAC1, col·laborador del programa "El món a RAC1", un dels pensadors autòctons més destacats del mitjà digital, expert en mitjans de comunicació i blocaire destacat.

Dissabte 12 de maig és celebrarà al Centre Cívic la Fàbrica L'Arkham Fighting Digital Tournament (ADFT) que és un torneig de videojocs de lluita, que convoca als millors jugadors a nivell de l'estat espanyol. Aquesta acció, proposada per un grup de joves del municipi va ser escollida a la setena edició del procés de participació que organitza el servei de joventut de Santa Eulàlia entre tots els joves del municipi, conjuntament amb el segon torneig de Call of Duty que és celebrarà diumenge a partir de les cinc de la tarda al mateix centre cívic.
Comments