Notícies‎ > ‎

Un any més estem a Fira Guia't

5 de març 2014, 5:26 publicada per Institut La Vall del Tenes
Com ja va essent costum per aquestes dates, el Consell Comarcal organitza Fira Guia't. Una mostra d'instituts i entitats que es dediquen a impartir les diverses modalitats de Formació Professional. 

El nostre institut hi està present des dels seus inicis ara fa cinc anys. Enguany hem volgut dedicar el tema del nostre estand a la coneguda marca de sabates Camper. Els alumnes de 1r de CFGM de Gestió Administrativa han estat treballant, en la matèria de Disseny d'un establiment comercial, el concepte de botiga urbana a partir de les imatges d'una botiga Camper del centre de Barcelona. Amb aquesta idea, han elaborat unes maquetes d'una botiga imaginària, les quals serveixen com a element decoratiu de l'estand. 

Per altra banda, els alumnes de 2n de CFGM han estat preparant una explicació per fer divulgació dels estudis de Formació Professional que el nostre centre imparteix. Aquest treball ha de servir per adreçar-se a tots els alumnes de 4t d'ESO interessats amb aquests estudis que durant aquests dies visitaran la fira.

Esperem que tota aquesta activitat serveixi per acabar de formar als alumnes de Cicle Formatiu i fer difusió de la Formació Professional que impartim, tal i com ha vingut sent aquests últims anys.  


 
 
 
 
 
 

Comments